Rabu, 22 April 2009

malam yg kecoh~~

"alamak!! assigmnet GEOSCIENCE xsiap lagi a..arini da MALAM selase...kul 8 pagi, ari rabu da kene antar...arghhhhhh!!"...ini lah monolog dalaman yang dibelenggu mamat ensem PE 1st Year 2nd Sem...

xtahu lak pulak kalo Fadz,Privita dan juga Wan Rhu merasai peraan yang sama...harap2 mereka juga merasai nye nye...bak kata pepatah..budak PE ni unite gler...so..kalo u jump,i jump...u cry, i cry..i eat,u never come to me!!...hahhah...xde a...graw jah!! ( slang Hanafi Nahar )

erm...bbalik kepada citer assgmnt tadi..
pada malam itu iaitu smalam ( 22 april 09 )...ramai gler kerumung bilik sorunk mmat ni...
name tuk mamat ni di rahsiakn bukn ape..sbb gambr seme ni adalah kat bilik BERSIH mamat ni..hehehe..
gambr ni mmg baik tuk teladan semua...bukan ape,,kerjasama antara pelajar bgus tuk menjana keputusan yng cemerlang..(~pergh..skema nk mmapos ayat!! )...hurmm...sebelum pape...btter kiter perknlkn dulu watak di dalam gambar itu..yang pakai bj PINK tu..naquib..bju merah...si O OI..n ank muridnyer bernma syafiq syazwan @ SYAsya. heheh...

kalo nk tahu...antra seme ni..mamt yng paling pandai adalah NAQUIB..nk dijadikn cerita,sbnrnye sblm gmbr ni diambil, nqb telah ajar SI O Oi dgn jaya nye...lantas tetiba SYAsya masuk...slpas itu, tugasan mencurah kn ilmu kepada SYAsya diteruskn oleh O Oi..sungguh mesra jalinan antara O Oi n SYAsya,...ada pape ker?? ops...im sori!! ( versi amir Raja Lawak )..hahhaa....

tambahan. nqb ni ialah sasaran time wat QUIZ kat kelas..lagi subject IMSE..,mamt ni,terer nk mampos...bukn terer nk jawab soklan..tapi..jeng2x...lu pikirlah sdri..!! ( hint; nqb duk sblh PRIVITA time quiz IMSE tadi ...hahahha)


keadaan bertmbh gamat biler budak ( gambr di sebelah) datag...."wei..mano asigmnt AFIQ, aku nok. Aku nok wat khijo aku neih....tok siak lagi ni...cepat lar weyh,,,benggong", kata X ( bukn nama snbr )...suara nyaring lagi bingit si X ni, wat aku benggang gler...rase cam nk sepak laju2 jer bontot diye...hahha...bukn aper...orunk tgh tension lukis topografi..ske2 diye je nk ambek hasil kerja kemas AFIQ tue...mane bole bai...ikut turn a...


bukan ape...si X ni bajet orunk takut a kat diye tue..bukn ape..diye sbnrnye ANAK TAUKE BALAK KELANTAN....kaye dowh mmat nie...kat utp ni..diye je yang naek binatang p kelas...naek KUDA PUTIH kotw...pergh..cam UNICORN gua ckp lu...



time tgh syok wat asgmnt..tiba-tiba...muncul dua orng manusia yang sungguh aneh..iaitu PANDA n farid@ BUAYA...."wei..da siap lom geology...aku nk tiru!!"...."wah2x...byk cantik muke korunk...ko igt, aku, O Oi, afiq, SYAsya ni kuli korunk ke huh??"...monolog dalaman antara kami...

hehhehe..." ape aku kesah...mampos ko a!!...monolog dalaman Buaya & Panda. perbalahan monolog plak berlaku...ape kes nie? ( apekesni adalah name blog FATHUL...tiba jah..ahhaha)...tapi atas dasr kasih sayang yg terbina sejak sekian lama yang mampu menaut cinta di hati...dgn rela hati kertas graf yang siap di lukis dgn garisan bengkang bengkong telah dibenarkn diNODAI oleh PANDA& BUAYA....alang kah gembira nye ketas itu..asal lak?? bukan ape...dada panda n farid langsung x ditutup walhal dgn sehelai benang pon...cewahhh...mengandung ketas tu t..korung be2 tanggung a k...

aku x tahu...( hehehe...berjantina kah ketas itu?? menggong....)

dalam 12 lebih...seme orunk da siap.....
jadinye nk kata kat sini...manusia byk hal a...
byk kesah...jadi kalo nk hepi join lah PE k...
kos len jgn jeles ( trutama JUFRI HAZLAN )..hehehe....

3 ulasan:

  1. hahahahahahha....dasyat r ayat ko peja...nnt atas ofshow bley ko karang novel plak....huhuhuh

    BalasPadam
  2. wah.. belog aku dimention.. huhu

    BalasPadam
  3. tapi blog aku x dimention pun

    BalasPadam