Rabu, 22 April 2009

Inilah kawan aku!!

name: jufri hazlan

intro;
ni lar kawan aku...baju biru mude ni...name diye jufri..aka juju ato batak (jgn mare ek )..hahha...
erm..ak baru je knl diye, time masuk UTP a...da nk dkt 2 tahun kalo kire ke saat aku tulis nie a..
diye ni kalo x silap aku,,tggl kat KEY EL. sng je nk cr umah diye..nak taw?? ikut je sign board ZOO Negara, umah diye tepi tu je...hehhe...jemput2 la ke rumah kwn aku ni time raya k!! welcome2x..( promote pree tu jufri oit! )...


kelebihan;
1. di utp, diye berkereta..kereta merchedes berplat WEU 7090. for those yng jln kaki n ternmpk kete diye, tahan je kete ni,,,bukn pe,,kawn aku ni pemurah untuk tumpng kn orunk. peurah kata kan...hohoho...

2. diye ni penuh dgn ekspresi wajah. seme diye leh buat,,sedih, malu, segan, muke xmalu...pendek kate seme a...( kecuali muke beruk makyeh )..kalo in case lar ade audition tuk blakon citer kanak2..aku gerenti 200% kawn aku ni dapt!! go!! go!!...

3. aku paling suke part ni. bukn ape, diye ni pemurah gler. bukn ape, demi kawn2 diye, kawn aku ni snggup sediakn stok mknan yng cukup kat bilik diye. bilik diye lah tumpuan tatkala aku lapar!! ahahha....makn free sape xnk. jufri,,jgn marah...halalkn seme makn aku k!! heheh..peace!

4. lagi satu,,buat saat ni lar.mamat ensem ni still gune pelekat 'P' kat kete diye. ala WEU 7090 tular. so sape2 yg ade terase ati kat jalan ry, dgn cr pemanduan kawn aku ni..sbgai wakil nye..aku minx mahap!! hahahha.....(p/s; jgn buang lak sticker tu,t kn saman POLIS)...






name: ahmad haziq bin mohd shah zainudin


intro;


erm...ni lagi satu kawn aku...name diye sperti yg tertera lah..haziq aka PANDA...aku pon xtaw la asl la orun panggil diye ni panda..nak kate rupe cm panda, xde lar pulak,,,,mungkin kat umah diye suke mkn gulai REBUNG kot..hehhe...kawan aku ni orng NOGORi..same cm nubhan,,(~tetibe jah). nk cr umah diye sng jer...kalo da sst sgt, berhenti je kat stesen PETRONAS,,,then sbut name diye 3x like PANDA! panda! PAnDA!..nt cashier tu gtw a rumah diye katne..hehehe..kalo nk ckp pasl berat..aku xtaw a..sori doe..siyes aku xtaw ( betul ke peja??)..


kelebihan;


1. pergh...kawn aku ni mmg terer..terer gler...bukn dari segi tackle awek tapi permainan komputer yakni DOTA. wow!! terer gler...aku tgk diye maen pon kagum,,terlopong gue cakap lu!! kalo diye xmaen game, diye stdy...kalo xstdy, diye maen game...papehal pon..stdy ttp maintain...caya lah panda!!


2. dun noe haw to say NO. ni a maslah kawn aku sorunk nie. xtahu nk ckap "tidak". ape cer?? cacat ke ape??..eh jage mulut ko...ni petande yang mamat ni calon suami yang penyayng. akan ikut seme ajak isteri..ajak ape ek?? ajak tido ke ape ni panda...hahhah..wtv...


3. erm....dia lah teman aku kat utp ni..ini tidak bermkna kami GAY kapel...tapi mamat ensem ni lar teman aku nk p kls...sweet x..so kepada ssiape yng bc ni...jgn ramps panda dr aku!!..igt sng ke nk jupe Panda kat malaysia..lagi2x kat tronoh..hahha...idup PANDA!!!...

name: Muhammad Amin Nizar

intro;

ni lah mase yg ditunggu2....jeng2x...mperknlkn..amin nizar aka BUTET...hehhe...asl butet weh?? "xtaw a..si peja nsem tu a pggl aku cmtu doh", kata amin dgn selenge nyer!!..hahah...diye ni kawn aku yng ke3. nsem orun nye..alim lagi..eh..alim ke?? ngeh2x... diye ni antara manusia yng paling betuah a...nape lak?? sbb diye mmpunyai sesuatu yng peling berhrga dan tiada pada orng len..iaitu !@##@^... amin ni sopan orng nyer...so kpd pembaca yg bersttus "mak cik" leh a ambek diye jd menantu...bkn ape..single laki kot mamt nsem ni...

kelebihan;

1. seperti jufri, amin juga berkereta. kete diye ni paling laju n mahal kat UTP. kerete EVO doe..kalo xcya cr a kete berplat WQX 4044. smart gler doe kete diye. satu je slack...sport rim ttgal stu,,belah tmpat bubuh minyak...hahhaa...(~ganti a baru da lama kotw xde )...hehehe...

2. ajaib.sungguh ajaib. bkn ape...kalo ajk kwn aku ni pi swimmg...langsg rmbut diye xbasah. xtaw nape...munking mmat ni gne wax bayk sgt kot...tapi btol ke butet?? kalo nk keterengan lanjut,, ato nk wat intebiu ke..leh refer kat aku...aku leh wat appointmnet tuk korunk!!.hahha....pergh pemes a kawn aku pas nie...sure mask MASTIKA!!...hahah...

3. mamat ni gak sorunk yng tng gler...steady doe...kalo lambt p kls pon steady je...rilek je...pakai kasut pon slow motion jer...dan yang paling mntap...kalo madi kalo krg 20 mnt,,xsah. tapi btol ke?? cm xcye je?..so ni leh buke mata dak2 pompuan yang mna laki ni pembersih a!!..kebersihan tanggjwab yng penting tuh!!!...chaiyol AMIn!!! teruskan amalan anda...aku sokokng ko..peweeitt!!

2 ulasan:

  1. wajah2 pemenang treasure of iman...

    BalasPadam
  2. wah!pemes haziq n amin.haha.syabas2!

    BalasPadam